ЦЕНА: 50.22лв/м2

MICRO CEM G-30 - Едра подложка -116.50лв / Разходна норма: 8-9м2

MICRO CEM M-35 - Фина подложка - 93.60лв / Разходна норма: 10м2

MICRO CEM F40 - Фин цветен микроцимент - 263.00лв / Разходна норма: 12-13м2

Micro Cem – иновативно дизайнерско покритие за стени, подове и тавани, изработено от високотехнологичен материал.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

С изключителна здравина, 100% водонепропускливост и висока износоустойчивост, Micro Cem е подходящ за декоративно оформяне на различни повърхности. Благодарение на високоякостните си свойства и отличната си адхезия към всякакви строителни основи, Micro Cem се използва за изпълнение на подови настилки както на закрито, така и на открито. Тъй като продуктът е устойчив на течаща вода и висока влажност, Micro Cem е идеален за декоративно покритие в бани, кухни, мокри помещения, открити тераси и басейни.

Micro Cem е подходящ и за полагане върху нови или стари бетонни плочи, циментови замазки и шпакловки, както и върху вече съществуващи настилки от керамични и каменни плочки, мозайки и други. Покритието е високоустойчиво на трафик и няма фуги, прекъсвания и снадки, което го прави много лесен за почистване и поддръжка.

Micro Cem предоставя голямо разнообразие в декоративните ефекти благодарение на гъвкавостта на материала и различните техники на полагане. Можете да постигнете огледален блясък, мраморен или каменен ефект, рустик, индустриален стил и много други, което го прави идеална алтернатива на традиционните настилки.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ:
Не нанасяйте при температури на въздуха или повърхността под 5°C и над 28°C.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

MICRO CEM (микроцимент - Теразид)

  • Код: 1500009
  • Наличност: 2-3 Дни
  • 50.22лв.