Доставка и плащане

Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди. Заплащането става с наложен платеж /плаща се на Куриера/. Сумата за доставка се определя от стойността, теглото и обема на поръчаната стока. Тя се калкулира автоматично преди финализирането на поръчката, като тази стойност е само в случай, че поръчаната стока е с тегло до 0,5 кг /според условията на Куриера/. При тегло на стоката над 0,5кг, сумата за доставка е по-висока /можете да калкулирате доставката чрез модула за самообслужване на Спиди/. Ще бъдете уведомени чрез имейл или обаждане по телефон, че поръчката ви е приета и се обработва.

Изпращането на стоката става след като получим потвърждение от ваша страна, че одобрявате така подготвената пратка и сума за доставка.

В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки,Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули със същото качество и цена.

Доставка: Доставката може да бъде: ЕКСПРЕСНА - срок на доставака 1-2 работни дни или ИКОНОМИЧНА - срок на доставка 2-3 работни дни. Експресната доставка отнема до 2 дни от момента, в който е била приета и обработена поръчката. Икономичната поръчка отнема до 3 дни от момента, в който е била приета и обработена поръчката. По желание на клиента, стоката може да бъде изпратен и с друг Куриер, като се спазват условията за доставка на Куриера.

Плащане: Плащането се извършва при доставката на стоката с наложен платеж /заплаща се на куриера/.

Плащането може да бъде извършено и по банков път, но в този случай стоката се изпраща след извършване на плащането.

Поръчки на стойност под 20 лв. не се изпращат по куриер! Могат да бъдат получени на място от магазина!