• КРАСИВО...СТИЛНО...      ПРОФЕСИОНАЛНО...

КРАСИВО...СТИЛНО... ПРОФЕСИОНАЛНО...

             Когато става дума за интериора на банята Ви       първата Ви мисъл е за нейния ремонт, а той е една голяма инвестиция  на  време и пари, затова е необходимо всичко да се  обмисли добре. Все пак  това е мястото, на което човек прекарва значителна част от своя живот! Рискувайте – направете списък с идеите си за визията на Вашата баня и след това ги комбинирайте. Доверете се на професионални препоръки и идеи за изпълнение на интериорния дизайн, заложете на качествени материали и стилни облицовки – всичко това можете да откриете при нас – Професионал ЕООД гр.В.Търново предлага  новите дръзки и красиви измерения в изделията на Фиоре Керамика и КАЙ Груп, според последните модни тенденций и атрактивен дизайн!

             Керамичните плочки са най-разпространеният и популярен вид облицовка за пода и стените на банята. Разнообразни цветове, форми текстури и размери  са едни от качествата с които се характеризират. Креативните комбинации на различни мотиви и геометрични фигури могат да създадат усещане за стил, величественост и лукс. Плочките с големи размери правят пространството по-широко.              

            Гранитогресът е новост в облицовката на банята,  но макар и с по-грубата си повърхност може да предложи здравина,  износоустойчивост и стил. Можете да го откриете с полирана или матирана външност, което го прави съчетаем с керамичните плочки, а сливайки се в цялостния дизайн – това задължително е по-добрият избор за подова облицовка на Вашата баня.                

            Разбира се вдъхновението от природата остава да властва и през тази година. Красотата на естествения  и речен камък като елемент от пода и мивките, ваните и мебелите, ще вмъкне онзи акцент, към който се стремят дръзките авантюристи. За по смелите Професионал ЕООД гр.В.Търново предлага серий, които акцентират върху благородството на златото – с декори от флорални мотиви и геометрични фигури в разнообразни комбинации, в съчетание със стилна мозайка и фризове, които да доразкрият „разкошния” вид на Вашата мечтана баня.

             Бъдете смели и дръзки, заложете на ярки цветове или семпли нюанси, в зависимост от Вашите предпочитания и желания. Професионал ЕООД предлага широка гама от цветове и стилове, подходящи за всеки клиент. Освен това при нас можете да намерите и необходимите материали и инснтрументи за полагането на избраните плочки. Доверете се на идеите си,  реализирайте мечтите си  - банята може да е само едно добро начало за цялостна промяна и ремонт на Вашия дом!

https://www.facebook.com/profesionaleood/#


Коментари

Note: HTML is not translated!