• гайка ГЛУХА М5
гайка ГЛУХА М5. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта вкъщи може да откриете необходимите крепежи, планки, гайки, шайби.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

гайка ГЛУХА М5

  • Производител: Други
  • Код: 7040022
  • Наличност: В наличност
  • 0.04лв.


Подобни продукти

гайка ГЛУХА М10

гайка ГЛУХА М10

гайка ГЛУХА М10. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За р..

0.19лв.

гайка ГЛУХА М12

гайка ГЛУХА М12

гайка ГЛУХА М12. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За р..

0.24лв.

гайка ГЛУХА М6

гайка ГЛУХА М6

гайка ГЛУХА М6. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ре..

0.08лв.

гайка М 8

гайка М 8

гайка М 8. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта..

0.03лв.

гайка М12

гайка М12

гайка М12. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта..

0.08лв.

шайба М12

шайба М12

шайба М12. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбели. За ремонта..

0.05лв.

шайба НЕОПРЕНОВА EPDM 5х16mm

шайба НЕОПРЕНОВА EPDM 5х16mm

шайба НЕОПРЕНОВА EPDM 5х16mm. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове,..

0.03лв.

жабка за скеле  метална въртяща

жабка за скеле метална въртяща

жабка за скеле  метална въртяща. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болто..

8.84лв.

конус за тръба ф22

конус за тръба ф22

конус за тръба ф22. Ние предлагаме разнообразие от крепежни елементи за всички сфери на строителството и производството - болтове, винтове, дюбел..

0.05лв.

Етикети: ГАЙКИ, ШАЙБИ