• въже за простир 10м. ВЕДА
въже за простир 10м. ВЕДА. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки, въжета,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструменти.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

въже за простир 10м. ВЕДА

 • Производител: Други
 • Код: 5050005
 • Наличност: В наличност
 • 0.88лв.


Подобни продукти

въже за простир 15м. ВЕДА

въже за простир 15м. ВЕДА

въже за простир 15м. ВЕДА.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употр..

1.20лв.

въже за простир 20м. ВЕДА

въже за простир 20м. ВЕДА

въже за простир 20м. ВЕДА. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна..

1.77лв.

въже за простир 30м. ВЕДА

въже за простир 30м. ВЕДА

въже за простир 30м. ВЕДА. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна упо..

2.75лв.

въже полиестер ф 5 ВЕДА

въже полиестер ф 5 ВЕДА

въже полиестер ф 5 ВЕДА. Цената е за 1 линеен метър. Предлага се на топ от 100м.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумати..

0.19лв.

въже полиестер ф 20 ВЕДА

въже полиестер ф 20 ВЕДА

въже полиестер ф 20 ВЕДА. Цената е за 1 линеен метър. Предлага се само на топ от 100мПри нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консу..

1.94лв.

повод за куче голям 5 мм червена др.

повод за куче голям 5 мм червена др.

повод за куче голям 5 мм червена др.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за дома..

5.35лв.

Етикети: РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ, ВЪЖЕТА, СИНДЖИРИ, МАКАРИ, КРИКОВЕ И ЛЕБЕДКИ