• въже полиестер ф 3 ВЕДА
въже полиестер ф  3  ВЕДА.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструменти.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

въже полиестер ф 3 ВЕДА

 • Производител: Други
 • Модел: 5050034
 • Наличност: В наличност
 • 0.10лв.


Подобни продукти

въже за простир 15м. ВЕДА

въже за простир 15м. ВЕДА

въже за простир 15м. ВЕДА.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употр..

1.08лв.

въже ф10 - 20м.

въже ф10 - 20м.

въже капрон ф10 - 20м.. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреб..

4.29лв.

въже полиестер ф 3 ВЕДА

въже полиестер ф 3 ВЕДА

въже полиестер ф  3  ВЕДА.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за дома..

0.10лв.

въже полиестер ф 10 ВЕДА

въже полиестер ф 10 ВЕДА

въже полиестер ф 10 ВЕДА. Цената е за 1 линеен метър. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за проф..

0.48лв.

въже полиестер ф 12 ВЕДА

въже полиестер ф 12 ВЕДА

въже полиестер ф 12 ВЕДА. Цената е за 1 линеен метър. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професио..

0.61лв.

Етикети: РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ, ВЪЖЕТА, СИНДЖИРИ, МАКАРИ, КРИКОВЕ И ЛЕБЕДКИ