• въже коноп ф 10 -20м. ВЕДА/МТ
въже коноп ф 10 -20м. ВЕДА/МТ. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба.Дърводелски инструменти-пили,стяги и рендета.Предлагаме богата гама ръчни инструменти като чукове,отвертки,гаечни ключове,всякакви режещи и пробивни инструменти.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

въже коноп ф 10 -20м. ВЕДА/МТ

 • Производител: Други
 • Модел: 5050089
 • Наличност: В наличност
 • 4.25лв.


Подобни продукти

въже за простир 15м. ВЕДА

въже за простир 15м. ВЕДА

въже за простир 15м. ВЕДА.При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употр..

1.08лв.

въже за простир 20м. ВЕДА

въже за простир 20м. ВЕДА

въже за простир 20м. ВЕДА. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна..

1.47лв.

въже ф 8 - 20м.

въже ф 8 - 20м.

въже капрон ф 8 - 20м.. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употре..

2.98лв.

въже полиестер ф 8 ВЕДА

въже полиестер ф 8 ВЕДА

въже полиестер ф 8 ВЕДА. Цената е за 1 линеен метър. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професио..

0.33лв.

въже полиестер ф 20 ВЕДА

въже полиестер ф 20 ВЕДА

въже полиестер ф 20 ВЕДА. Цената е за 1 линеен метър. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професио..

2.24лв.

подкова N 3х0

подкова N 3х0

подкова N 3х0. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употреба. Дървод..

2.78лв.

сезал кълбо /цветен/

сезал кълбо /цветен/

сезал кълбо /цветен/. При нас ще откриете всякакъв вид строителни инструменти и консумативи за тях,както за професионална,така и за домашна употр..

1.06лв.

Етикети: РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ, ВЪЖЕТА, СИНДЖИРИ, МАКАРИ, КРИКОВЕ И ЛЕБЕДКИ