ФОТОВОЛТАИЦИ

Все повече домакинства инсталират Соларни панели с мощности от 20Wp до 470Wp, включително и за системи на 12V. Наричани още слънчеви или фотоволтаични панели, тези системи имат големи предимства и набират все по-висока популярност в България, тъй като инвестицията в тях се възвръща много бързо -  между 4.5 и 8 години в зависимост от конкретните нужди и параметри.

Фотоволтаичният парк е обособен вид слънчева електроцентрала, чрез която се произвежда електрическа енергия с помощта на слънчеви панели, които са изградени от фотоволтаични клетки (т.нар. слънчеви батерии).

В повечето случаи соларни системи се изграждат за самостоятелна консумация за предприятия и фирми, като могат да покриват по-голяма част от нужната електроенергия. Най-ефективно е, когато съответното предприятието има консумация всеки ден от седмицата.

Фотоволтаиците са подходяща инвестиционна възможност, както за домакинства, така и за фирми. Ето част от предимствата на един Фотоволтаичният парк:
- ниски цени на технологията, използвана при соларната система;
- висока ефективност на съвременните фотоволтаичните панели;
- фотоволтаичните модули могат да се произвеждат на едро, което води и до икономия от мащаба;
- преференциални цени за изкупуване на електроенергия произведена от фотоволтаици, (фотоволтаични клетки, слънчеви батерии);
- сравнително бърза възвращаемост на инвестицията
- опростена процедура за свързване към мрежата;

Енергията от фотоволтаични панели вече е конкурентна на цената на електричеството за промишлеността.

Професионал предлага на Вашето внимание соларни кабели за фотоволтаици - червен соларен кабел и черен кабел соларен


Сравнение на продукт (0)


кабел соларен H1Z2Z2-K 1800V DC 1х6.0 черен

кабел соларен H1Z2Z2-K 1800V DC 1х6.0 черен

кабел соларен H1Z2Z2-K 1800V DC 1х6.0 черенСоларен кабел за фотоволтаици отговаря на различните нужди на соларната индустрия и е подходящ за стацион..

2.28лв. 2.54лв.

Соларен кабел  H1Z2Z2-K 1800V DC 1х6.0 червен

Соларен кабел H1Z2Z2-K 1800V DC 1х6.0 червен

кабел соларен H1Z2Z2-K 1800V DC 1х.0 червенСоларен кабел за фотоволтаици отговаря на различните нужди на соларната индустрия и е подходящ за стацион..

2.28лв. 2.54лв.

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)