•  МЕТАЛНИТЕ КЕРЕМИДИ

МЕТАЛНИТЕ КЕРЕМИДИ

        Металните керемиди са един сравнително нов и непознат продукт на българския пазар.  Важно е покривът да е надежден, сигурен и дълготрайно защитен, а проблеми от вида на течове, влажност и мухъл само биха „оскъпили” строителството му. Затова е добре да помислим за всичко това още преди изграждането му.

        Предимствата на
металните керемиди
произхождат най-вече от тяхната същност -  стоманата – здрава и еластична суровина, която ако бъде защитена корозионно правилно може да предложи едни перфектни условия за покривно покритие – както на външен вид, така и технически. Тайната се крие в предварителното горещо поцинковане на металния лист и запечатването му с няколко слоя  полиестерно покритие. Теглото на цялостната покривна система е около 5кг на кв.м., което ги прави изключително леки в сравнение с традиционната керамична система. Това прави монтажът им по-бърз и по-лесен. 

При по-лека покривна конструкция, намалява тежестта върху цялостната структура на Вашата къща. Друго тяхно предимство е, че металът акумулира и отдава температура по-бързо от керамичните и бетоновите изделия – лятото при залез слънце не се отдава температура, а зимата се акумулира такава при всеки слънчев ден.  Металните керемиди запазват цветовете си доста дълго време и не се налага поддръжка. Стоманата е гъвкав материал,  който понася температурните  разлики, а качеството допринася за по-дълга издръжливост в сравнение с класическите керемиди.

          Като представител на продуктите на  ЛИНДАБ, фирма
ПРОФЕСИОНАЛ ЕООД
гр.В.Търново, може да Ви предложи всички елементи за изграждането на покривна система с метални керемиди – винтове, улуци, билни капаци, водосточни тръби и т.н. Освен това Професионал ЕООД предлага широка гама строителни материали, ВиК и
ел. материали
, бои и мазилки, множество инструменти за ремонта и строителството, които могат да Ви бъдат необходими както за един професионален строеж, така и за ремонта на всеки един домашен майстор.

Подобни тагове

билен капак Линдаб улук метални керемиди

Коментари

Note: HTML is not translated!