• улук ЛИНДАБ 150х4000мм

улук ЛИНДАБ 150х4000мм.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, профили, всичко за изолацията - гипскартон, вата, стиропор, бои, мазилки, множество крепежни елементи, ръчни и ел.инструменти.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

улук ЛИНДАБ 150х4000мм

  • Модел: 932454
  • Наличност: В наличност
  • 34.53лв.


Този продукт има минимално количество на поръчка 30

Подобни продукти

уплътн. профил било LPTPO - S

уплътн. профил било LPTPO - S

уплътн. профил било LPTPO - S.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях..

1.79лв.

лента с алуминиева кашировка S.BAND

лента с алуминиева кашировка S.BAND

лента с алуминиева кашировка S.BAND.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове ..

45.09лв.

обшивка калкан LTM CALC-LTM

обшивка калкан LTM CALC-LTM

обшивка калкан LTM CALC-LTM.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, ..

9.03лв.

снадка за улук ЛИНДАБ RSK

снадка за улук ЛИНДАБ RSK

снадка за улук ЛИНДАБ RSK.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, пр..

3.93лв.

тапа за улук ЛИНДАБ 150 RG

тапа за улук ЛИНДАБ 150 RG

тапа за улук ЛИНДАБ 150 RG.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, п..

2.61лв.

тапа за улук ЛИНДАБ 125 RG

тапа за улук ЛИНДАБ 125 RG

тапа за улук ЛИНДАБ 125 RG.При нас можете да намерите всякакви строителни материали за ремонта и строителството - метални керемиди и винтове за тях, п..

7.61лв.

Етикети: СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ > УЛУЦИ > УЛУЦИ ЛИНДАБ